Најава семинара у Смедереву

Са великим задовољством Вас обавештавамо да 30.11. и 1.12.2013. године дочекујемо још једну групу полазника у нашем граду.

Очекивани ефекти обуке

По завршетку обуке очекује се да ће сви наставници бити оспособљени да самостално креирају веб презентацију у виду сајта школе или личног блога наставника, чиме се повећава професионалност наставника за примену савремених веб алата у настави, као за унапређење сарадње између ученика, наставника и родитеља.

Очекивани ефекти примене програма у пракси

Ученицима су доступни занимљиви наставни садржаји, којима могу приступити чак и када нису у школи. Самим тим, већа је мотивисаност ученика, пошто ефикасније користе време за учење и прате свој темпо овладавања градивом. Такође, пружа се могућност за постављање материјала за талентоване ученике, као и за оне који спорије напредују. Развија се бољи однос између ученика и наставника употребом савремених информационих технологија и алата које деца лакше прихватају.

Резултати досадашње примене

Учесници су током и након одржаних претходних семинара креирали не само личне блогове за наставу и учење, већ и за сарадњу са колегама и родитељима, као и читаве сајтове школа и подружница, а навешћемо неколико: сајт Гимназије Смедерево http://www.gimnazijasd.edu.rs/, сајт ОШ „Др Јован Цвијић“ у Смедереву http://www.cvijiceva.edu.rs/, сајт подружнице Подунавског округа Друштва физичара Србије http://drustvofizicara.wordpress.com/, лични блог наставника http://alexainformatika.wordpress.com/

Очекујемо веселу и радну атмосферу, која ће сигурно дати позитивне резултате. :)

30 мишљења на „Најава семинара у Смедереву

  1. Повратни пинг: Реализација семинара за викенд | Примена блога у настави

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *